Stoni tenis iznajmljivanje

Stoni tenis iznajmljivanje kod nas je povoljno, efikasno i praktično. Pozovite nas i zakažite termin, recite koliko stolova želite, a nama prepustite dostavu na adresu po vašem izboru i montažu. Rekreirajte se sa svojim prijateljima, kolegama i organizujte turnir za podsticanje zdravog sportskog duha.

Šta mi nudimo

Stoni tenis – odlična rekreacija i pokretač prave zabave

Stoni tenis je sport koji zahteva preciznost, brze reflekse i istreniranu tehniku udarca loptice. Ukoliko želite da testirate svoje sposobnosti, odlična opcija jeste iznajmljivanje stola za stoni tenis, što kod nas možete uraditi izuzetno efikasno i povoljno.

Stoni tenis podstiče rekreaciju i odličan je za zabavu svih pravih ljubitelja ove igre, tako da će biti savršen izbor za veća druženja sa prijateljima i kolegama.

Bilo da je to team building proslava sa kolegama, rođendanska zabava ili neki drugi tip opuštenog druženja na vikendici sa dvorištem, stoni tenis će se kao vid rekreacije savršeno uklopiti.

Na početku svake zabave i okupljanja je odličan kao jedan od načina da se gosti malo opuste, dok prava zabava kreće posle nekoliko sati kada nakon nekoliko pića oni vrsni majstori opuste ruku i pokažu svoje sposobnosti.

Svaki naš sto za stoni tenis je kvalitetan i stabilan

Jedna od stvari koje naše klijente najviše brine pre iznajmljivanja jeste kvalitet stolova. Naši stolovi za stoni tenis izrađeni su od najkvalitetnijih materijala koji pružaju adekvatno odbijanje loptice o podlogu i stabilnost celom stolu.

Stabilna konstrukcija, zategnute mrežice, kvalitetni profesionalni reketi i loptice jesu sastavni deo paketa koji dobijate iznajmljiivanjem stolova za stoni tenis preko Iznajmi zabavu tima.

Ukoliko želite da u potpunosti kompletirate sportsko-rekreativni set za zabavu ili druženje sa prijateljima, kod nas možete iznajmiti pikado i stoni fudbal.

Galerija

Kako to izgleda kod nas

Galerija fotografija nezaboravnih trenutaka sa naših organizovanih zabava. Pogledajte kako smo stvorili atmosferu ispunjenu zabavom i radosti.
Testimonijali

Šta naši klijentu misle o nama

Pročitajte utiske naših zadovoljnih korisnika koji su doživeli nezaboravne trenutke zahvaljujući našim uslugama organizacije zabave. Pridružite se njima i iskusite vrhunsku zabavu koja će ostaviti trajne utiske.
Branimir Obradović
Branimir Obradović
09/03/2023
Svaka cast, usluga super, brzi, ljubazni
Luka Capkunovic
Luka Capkunovic
13/12/2022
Sve preporuke!!
Zoran Vulinovic-Zlatan
Zoran Vulinovic-Zlatan
07/03/2022
Preporuka za ovog mladog preduzetnika!
Marko Vicentijevic
Marko Vicentijevic
07/03/2022
Jednom recju momci su profesionalci!!
Stefan Ristovic
Stefan Ristovic
07/03/2022
Брза достава, квалитетна услуга, препорука!
Stefan Djelovic
Stefan Djelovic
07/03/2022
????
Kontakt

Stoni tenis iznajmljivanje - povoljno i efikasno

Stoni tenis iznajmljivanje je kod nas praktično, pouzdano i jednostavno.

Sve što treba da uradite jeste da nas pozovete na broj telefona: 062/897-9111 ili da obrazac ispod popunite sa svim potrebnim informacijama!

U dogovoreno vreme i na lokaciju po vašoj želji dostavljamo stolove, montiramo ih i po završetku korišćenja odnosimo.


    Scroll to Top