Koktel ketering

Koktel ketering odnosi se na uslugu pravljanja koktela od strane profesionalnog koktel majstora, koji na vašu adresu dolazi sa kompletnom opremom i širokom ponudom najkvalitetnijeg pića. Neka vaš rođendan, devojačko ili momačko veče, kao i bilo koji drugi tip proslave uz naš koktel ketering bude ludo i nezaboravno!

Šta mi nudimo

Vrhunska zabava i najbolji kokteli uz koktel ketering

Koktel ketering je savremen koncept za kvalitetne zabave! Omogućava vam da na bilo kojoj lokaciji uživate u najboljim koktelima, koje će za vaše društvo i vas lično praviti koktel majstor za ugođaj kao u najboljim barovima u gradu.

Naši profesionalni koktel majstori Ivan i Terza zaduženi su da vašu proslavu pretvore u nezaboravno veče za prepričavanje. Biće vam na raspolaganju za “mućkanje” koktela i pobrinuti se da sa sobom ponesu kompletnu opremu koja uključuje:

  • prenosivi šank;
  • svo potrebno piće;
  • ukrase, salvete, dosta leda;
  • čaše i šejkere;
  • štampanu listu koktela;
  • oprema za brendiranje šanka – dodatna opcija po vašem izboru.

Unapred je moguće dogovoriti ponudu koktela, pa prema tome možemo napraviti personalizovanu ponudu pića samo za vaše veče. Tako će koktel majstori doći apsolutno pripremljeni i spremni da odgovore na svaku želju i odabir vaših gostiju.

Priprema liste unapred nije neophodna, a sve možete prepustiti našim koktel majstorima koji uvek imaju odličan izbor kvalitetnih alkoholnih pića spremnog za vrhunske koktele!

Koktel majstori mogu biti i vaši lični edukatori i naučiti vas osnovama pravljanja koktela, tako da ćete imati prilike da se i sami oprobate u zabavnom mućkanju pića pre konzumacije.

Pored pripreme najboljih koktela, naši barmeni su poznati i kao vrhunski zabavljači, tako da će i sami razdrmati goste i pokrenuti zabavu.

Pravi hedonisti znaju da se uz sjano piće odlično slaže i nargila, pa vam preporučujemo da pogledate šta sve spada u nargila ketering u našoj ponudi!

Galerija

Pogledajte kako izgleda naš koktel ketering

Galerija fotografija nezaboravnih trenutaka sa naših organizovanih zabava. Pogledajte kako smo stvorili atmosferu ispunjenu zabavom i radosti.
Testimonijali

Šta naši klijentu misle o nama

Pročitajte utiske naših zadovoljnih korisnika koji su doživeli nezaboravne trenutke zahvaljujući našim uslugama organizacije zabave. Pridružite se njima i iskusite vrhunsku zabavu koja će ostaviti trajne utiske.
Branimir Obradović
Branimir Obradović
09/03/2023
Svaka cast, usluga super, brzi, ljubazni
Luka Capkunovic
Luka Capkunovic
13/12/2022
Sve preporuke!!
Zoran Vulinovic-Zlatan
Zoran Vulinovic-Zlatan
07/03/2022
Preporuka za ovog mladog preduzetnika!
Marko Vicentijevic
Marko Vicentijevic
07/03/2022
Jednom recju momci su profesionalci!!
Stefan Ristovic
Stefan Ristovic
07/03/2022
Брза достава, квалитетна услуга, препорука!
Stefan Djelovic
Stefan Djelovic
07/03/2022
????
Kontakt

Pozovite nas i rezervišite koktel ketering za svoju zabavu

Bilo da organizujete veliko okupljanje sa mnogo gostiju ili pravite intimnije druženje za odabran krug ljudi, naš iznajmi zabavu tim se prilagođava svim vrstama događaja.

Pozovite nas na broj telefona 062/897-9111 ili popunite kontakt formu na sajtu i ostavite sve potrebne informacije.


    Scroll to Top