Sony 5 iznajmljivanje

Sony 5 iznajmljivanje u Beogradu sa dostavom na bilo koju lokaciju! Vršimo dostavu konzole Sony playstation 5 sa svim najpopularnijim igricama, 4K televizorom, VR set i 4 džoistika. Iznajmite Sony 5 na 1 ili više dana uz povoljniju cenu i kvaliteno se provedite u gaming svetu kod svoje kuće!

Šta mi nudimo

Šta sve podrazumeva iznajmljivanje sonija?

Opušteniji tip korporativne proslave, team building sa kolegama ili veliko porodično okupljanje uz iznajmljivanje sonija mogu biti još zabavniji i uzbudljiviji.

Pripremili smo preko 20 najaktuelnijih igrica, tako da će se pronaći nešto za svačiji ukus. Bilo da su to sportske igrice, kao što su Fifa 2023, Pes 2021, NBA 2k23, UFC 4 ili malo uzbudljivije akcije poput Cyberpunk 2077, Battlefield ili Call of Duty igara, kod nas ćete pronaći sve ove naslove.

Druženje sa kolegama i prijateljima dobija potpuno novu dimenziju. Ljubiteljima gejminga i tehnologije će se posebno dopasti mogućnost iznajmljivanja konzole, ali i čitavog seta opreme za celokupno gaming iskustvo.

Sony iznajmljivanje obuhvata celokupan set za sjajnu zabavu i vrhunski doživljaj najbolje grafike iz igrica.
Pogledajte šta se nalazi u setu za iznajmljivanje sonija:

  • Sony playstation 5 ili Sony playstation 4 konzole;
  • Preko 20 najaktuelnijih igrica;
  • 4 džoistika

Pored ovog standardnog paketa opreme, dodatno je moguće iznajmljivanje i:

  • 4K Smart TV ekrane 55 inča sa nosačima;
  • Nosača TV ekrana;
  • VR set

Posebno popularna opcija jeste iznajmljivanje sonija zajedno sa vrhunskim ekranima, koje uz nosače jednostavno i efikasno podešavamo gde god poželite. Samo uz televizore najnovije generacije ćete na pravi način doživeti vrhunsku grafiku modernih igrica, pa ako i sami ne posedujete jedan ili više njih, odlična ideja jeste poručiti ih baš kod nas.

Za još luđe iskustvo, poručite i VR set kao najnoviji dodatak za Sony playstation, uz koji ćete doživeti potpuno novu dimenziju igrice i biti njen sastavni deo, makar dok nosite VR kacigu.

Soni iznajmljivanje za vrhunsku zabavu

Poručivanjem Sony 5 ili Sony 4 konzole sebi ste obezbedili mogućnost na korišćenje makar na 24h, ali to može biti i duže, ukoliko tako želite.

Konzole na željenu adresu zajedno sa džoisticima, ekranima, nosačima i VR setom donose zaposleni iz našeg Iznajmi zabavu tima. Kompletnu montažu i čitav setup prepustite nama!

Na vama je samo da se lepo organizujete, dogovorite oko toga koje će se igrice igrati i prepustite nadmetanjima u najboljim naslovima iz gejming industrije.

Playstation iznajmljivanje – povoljno i praktično Sony iznajmljivanje

Iznajmljivanje sonija je idealna opcija kada sebi i svojim kolegama želite priuštiti malo kvalitetne zabave tokom ili nakon radnog vremena.
Posetite našu kontakt stranicu – pozovite nas na broj telefona 062/897-9111 ili popunite obrazac na sajtu.

Odaberite konzolu i dodatnu opremu za sjajan gaming setup. Mi vršimo dostavu na vašu adresu i celokupnu montažu i demontažu, tako da se maksimalno možete fokusirati na kvalitetnu zabavu!

Posebna ponuda

FIFA turnir

Ukoliko želite da team building ili drugi tip okupljanja prođe savršeno uz malo dodatnih varnica, odlična opcija jeste organizovanje Fifa turnira.

Prema tome, odlična opcija izvan našeg standardnog paketa za iznajmljivanje sony konzola jeste i organizacija Fifa turnira!

Odaberite broj konzola za iznajmljivanje u skladu sa brojem takmičara, a dobijate nagrade, pehare, proglašenje pobednika i sudiju obučenog u profesionalni dres zaduženog za praćenje i upisivanje rezultata na tabli.

Ponuda igrica

Izaberite igrice po svojoj želji

Fifa 23

NBA 2K23

Cyberpunk 2077

PES 2022

God of War

Far Cry 6

Ghost of Tsushima

Minecraft

UFC 4

GTA V

Mortal Kombat 11

Crash Team Racing

Gran turismo 7

F1 22

Fortnite

Fall Guys

Rocket League

It takes two

Call of Duty modern warfare

Spiderman Miles Morales

Assassins Creed Valhalla

Cenovnik

Izaberite paket koji vam najviše odgovara

01

1 dan

2500 rsd

Uračunato u cenu:
Dodatno:

Dva džojstika 500 rsd

4K TV3500 rsd

VR set 4000 rsd

02

2 dana

4000 rsd

Uračunato u cenu:
Dodatno:

Dva džojstika 500 rsd

4K TV3500 rsd

VR set 4000 rsd

03

3 dana (+1 gratis)

5200 rsd

Uračunato u cenu:
Dodatno:

Dva džojstika 500 rsd

4K TV3500 rsd

VR set 4000 rsd

* Svako 5. iznajmljivanje gratis
Testimonijali

Šta naši klijentu misle o nama

Pročitajte utiske naših zadovoljnih korisnika koji su doživeli nezaboravne trenutke zahvaljujući našim uslugama organizacije zabave. Pridružite se njima i iskusite vrhunsku zabavu koja će ostaviti trajne utiske.
Branimir Obradović
Branimir Obradović
09/03/2023
Svaka cast, usluga super, brzi, ljubazni
Luka Capkunovic
Luka Capkunovic
13/12/2022
Sve preporuke!!
Zoran Vulinovic-Zlatan
Zoran Vulinovic-Zlatan
07/03/2022
Preporuka za ovog mladog preduzetnika!
Marko Vicentijevic
Marko Vicentijevic
07/03/2022
Jednom recju momci su profesionalci!!
Stefan Ristovic
Stefan Ristovic
07/03/2022
Брза достава, квалитетна услуга, препорука!
Stefan Djelovic
Stefan Djelovic
07/03/2022
????
Kontakt

Sony 5 iznajmljivanje Beograd

Činjenica je da Playstation 5 za kupovinu zahteva malo veća ulaganja, posebno ukoliko ne provodite mnogo vremena igrajući igrice, pa vam se kupovina manje isplati.

Zato je Sony 5 iznajmljivanje idealna opcija za kvalitetnu zabavu sa prijateljima, naročtio ukoliko je u pitanju veće muško društvo.

Ukoliko vam je potreban Sony 5 iznajmljivanje Beograd pokrivamo u celosti i isporučujemo konzolu i svu propratnu opremu u dogovoreno vreme. Iznajmi zabavu tim nudi i Sony 4 iznajmljivanje, dok kod nas za kompletnu mušku zabavu možete poručiti dostavu stolova za stoni tenis i stoni fudbal.

Pozovite nas na broj telefona 062/897-9111 ili popunite obrazac na ovoj stranici sa svim potrebnim informacijama!


    Scroll to Top