Pikado iznajmljivanje

Pikado iznajmljivanje – rezervišite sportsku evergreen zabavu i omogućite kvalitetno druženje i nadmetanje u igri preciznosti. Pikado je idealan za okupljanje društva, podsticanje sportskog duha i kvalitetnu zabavu. Iznajmite pikado za team building, rođendan ili bilo koji drugi tip opuštenog tipa proslave!

Šta mi nudimo

Iznajmljivanje pikada – zdrav sportski duh i vrhunska zabava

Nema osobe koja ne voli da igra pikado, pa se zato ove mašine vrlo često nalaze u mnogim pabovima, gde se ljudi druže, ćaskaju, piju omiljeno piće i relaksiraju.

Uz celu ovu atmosferu se pikado potpuno uklapa, pa ako i sami ogranizujete sličan tip proslave, bilo da je u pitanju rođendanska žurka ili team buidling, ovo je prava opcija za vas.

Iznajmljivanje pikada je kul, originalna i zabavna opcija, dok ujedno podstiče nadmetanje i zabavu sa prijateljima i kolegama.

Takmičenje u pikadu je odlična opcija za početak žurke, dok se gosti još uvek opuštaju. Nakon samo nekoliko sati partijanja, svaka naredna partija će biti sve zabavnija i zabavnija…

Šta podrazumeva iznajmljivanje pikada kod nas?

Naše pikado mašine su poslednje generacije, izdržljive su i nude odličan izbor pikado igara, dok u setu dobijate kvalitetne i neoštećene strelice.

Prilikom rezervacije pikada se dogovaramo oko termina, vremena dostave i broja pikado mašina koje želite. Dostavu i montažu prepustite nama, a vi na vreme rezervišite kvalitetne pikado mašine za pokretanje sjajnog druženja.

Galerija

Kako to izgleda kod nas

Galerija fotografija nezaboravnih trenutaka sa naših organizovanih zabava. Pogledajte kako smo stvorili atmosferu ispunjenu zabavom i radosti.
Testimonijali

Šta naši klijentu misle o nama

Pročitajte utiske naših zadovoljnih korisnika koji su doživeli nezaboravne trenutke zahvaljujući našim uslugama organizacije zabave. Pridružite se njima i iskusite vrhunsku zabavu koja će ostaviti trajne utiske.
Branimir Obradović
Branimir Obradović
09/03/2023
Svaka cast, usluga super, brzi, ljubazni
Luka Capkunovic
Luka Capkunovic
13/12/2022
Sve preporuke!!
Zoran Vulinovic-Zlatan
Zoran Vulinovic-Zlatan
07/03/2022
Preporuka za ovog mladog preduzetnika!
Marko Vicentijevic
Marko Vicentijevic
07/03/2022
Jednom recju momci su profesionalci!!
Stefan Ristovic
Stefan Ristovic
07/03/2022
Брза достава, квалитетна услуга, препорука!
Stefan Djelovic
Stefan Djelovic
07/03/2022
????
Kontakt

Rezervišite pikado brzo i jednostavno

Iznajmi zabavu tim je za vas pripremio efikasan način rezervacije preko broja telefona: 062/897-9111 ili popunjavanjem obrasca ispod, gde ćete ostaviti sve potrebne informacije.

Pored pikada, moguće je iznajmiti stoni fudbal i stoni tenis, uz koje ćete kompletirati sportski komplet igara za vrhunsku zabavu i nezaboravno druženje.


    Scroll to Top