Racing simulator

Racing simulator je moderna i udobna stolica za trke. Pravim ljubiteljima brze vožnje i adrenalina omogućava da dožive staze potpuno realistično, ali i bezbedno. Iznajmite racing simulator i spremite se za kvalitetnu zabavu!

Šta mi nudimo

Racing simulator cockpit – za pravi doživljaj trkanja

Naš racing simulator cockpit će vam omogućiti da se osećate kao u pravom vozilu za trkanje na nekoj od izuzetno uzbudljivih staza sa puno krivina i nagiba.

Stolica za trke prenosi svaki pokret vozila uz poseban naglasak na ubrzanje, kočenje, okretanje i menjanje brzina, tako da će vožnja biti potpuno realistična, dok ćete se vi osećati kao profesionalni vozač na trkama.

Zahvaljujući svojim mogućnostima izuzetno realističnog prenosa fizičkih pokreta, zahteva se pokazivanje odličnih sposobnosti upravljanja, dok je adrenalin sve vreme na visokom nivou.

Uz prava uzbuđenja ćete se odlično i zabaviti, bilo da vozite na smenu sa prijateljima ili ste pravi zaljubljenik u automobile, pa ste rešili da ovo iskustvo sačuvate samo za sebe.

Šta sve dobijate uz iznajmljivanje racing simulatora

Racing simulator je idealan za grupna druženja i team building, zbog mogućnosti nadmetanja i činjenice da je vožnja ovog realističnog simulatora fizički poprilično zahtevna – odmor će vam posle nekoliko vožnji definitivno biti potreban.

Kompletan racing simulator paket kod nas podrazumeva sledeće:

  • Tip simulatora za jednu osobu – celokupna konstrukcija je u dimenzijama 2x1m;
  • Simulator dolazi u paketu sa poslednjim modelima volana, pedala i menjača sa vibracijama, kao i zvučnim efektima koji vožnju podižu na viši nivo i čine iskustvo dodatno realističnim;
  • Iznajmljivanjem racing simulatora u paketu dobijate najbolje i ujedno najrealističnije trkačke igrice kao što su: Asseto Corsa, Forza Horizon, Dirt Rally, F1.

Formati u kojima se možete takmičiti sa vašim prijateljima kod kuće ili kolegama na team building proslavi jesu

  • Hot lap – nadmetanje za najbolje vreme odvezenog kruga;
  • Race – takmičenje u trci jedni protiv drugih, a moguće u slučaju da ste iznajmili više simulatora.

Kod nas je moguće i iznajmljivanje sonija, ukoliko želite da kompletirate gaming setup i napravite vrhunsku gejmersku zabavu.

Galerija

Pogledajte kako izgleda naš racing simulator

Galerija fotografija nezaboravnih trenutaka sa naših organizovanih zabava. Pogledajte kako smo stvorili atmosferu ispunjenu zabavom i radosti.
Posebna ponuda

Racing turnir - popularna ideja!

Racing turnir je idealna opcija kada se iznajmi više simulatora, pa gosti imaju prilike da se takmiče jedni protiv drugih. Turniri uključuju proglašenje pobednika, postolje za najbolja 3 takmičara, nagrade i po vašoj želji brendirane pehare.

Uz dodatnu naplatu pored one za simulatore, sa vama će biti i sudija obučen u profesionalni sudijski dres koji prati i upisuje rezultate na tabli. Sjajna opcija za podsticanje timskog duha u sklopu team building aktivnosti!

Testimonijali

Šta naši klijentu misle o nama

Pročitajte utiske naših zadovoljnih korisnika koji su doživeli nezaboravne trenutke zahvaljujući našim uslugama organizacije zabave. Pridružite se njima i iskusite vrhunsku zabavu koja će ostaviti trajne utiske.
Branimir Obradović
Branimir Obradović
09/03/2023
Svaka cast, usluga super, brzi, ljubazni
Luka Capkunovic
Luka Capkunovic
13/12/2022
Sve preporuke!!
Zoran Vulinovic-Zlatan
Zoran Vulinovic-Zlatan
07/03/2022
Preporuka za ovog mladog preduzetnika!
Marko Vicentijevic
Marko Vicentijevic
07/03/2022
Jednom recju momci su profesionalci!!
Stefan Ristovic
Stefan Ristovic
07/03/2022
Брза достава, квалитетна услуга, препорука!
Stefan Djelovic
Stefan Djelovic
07/03/2022
????
Kontakt

Iznajmite racing simulatore brzo i lako

Naš Iznajmi zabavu tim vam je omogućio da iznajmljivanje racing simulatora obavite brzo i lako pozivom na broj 062/897-9111 ili popunjavam obrasca ispod.

Sve što je potrebno da uradite jeste da nam kažete ili napišete koliko simulatora želite, na koliko vremena i kog datuma, a sve ostalo prepustite nama. Naša ekipa pored transporta i montaže, preuzima i kompletnu tehničku podršku dokle god traje vaš termin iznajmljivanja simulatora.

Dostavu, montažu i demontažu obavlja naša ekipa na lokaciji koju vi odaberete.


    Scroll to Top