Stoni fudbal

Stoni fudbal je odličan vid zabave za sve generacije, a posebno za one sa izraženim takmičarskim duhom. Čest je izbor za porodična okupljanja, druženje sa prijateljima i team building. Kod nas možete iznajmiti sto za stoni fudbal povoljno i efikasno, samo jednim pozivom. Dostavu vršimo na vašu adresu u dogovoreno vreme.

Šta mi nudimo

Sto za stoni fudbal pruža vrhunsku zabavu

Svi oni koji su nekada imali prilike da se oprobaju u ovoj zabavnoj igri znaju da stoni fudbal nije isključivo za ljubitelje fudbalske igre. Ovde su presudni brzi refleksi, spretnost i fokus, tako da može učestvovati svako ko poseduje ili želi da razvija ove sposobnosti.

Učestvujte u partijama stonog fudbala čak iako vam je motiv samo čista zabava sa prijateljima, dok svoj sto za stoni fudbal možete dobiti vrlo jednostavnom rezervacijom kod nas.

Bilo da organizujete druženje sa porodicom i prijateljima ili pravite team buidling za svoje kolege, stoni fudbal je savršena opcija za sportsko nadmetanje i uzdbudljivu zabavu.

Kvalitetni stolovi za stoni fudbal za vrhunsko uzbuđenje i pravu zabavu

Naši stolovi za stoni fudbal prilagođeni su za igranje 1 na 1 ili 2 na 2, tako da se sami možete odlučiti kako će izgledati podela unutar društva i kako ćete organizovati turnir.

Preporuka je da stoni fudbal uvek igrate u četvoro tako da po jedan igrač iz obe ekipe bude zadužen za napad, a po jedan za odbranu.

Svi naši stolovi za stoni fudbal su najkvalitetnije izrade, izdržljivi i moderni, ali i priznati od strane međunarodne federacije ITSF.

Ova igra brzih refleksa popularna je širom sveta, pa nije retkost da u mnogim pabovima širom sveta pronađete makar jedan sto za stoni fudbal. Ukoliko i sami planirate okupljanje i druženje sa prijaltejima ili kolegama, stoni fudbal je savršeno rešenje.

Okupiće ljude, podstaći takmičarski duh i zabaviti kako igrače, tako i sve posmatrače.

Zajedno sa drugim arkadnim igrama kao što su pikado i stoni tenis, savršena je opcija za velika okupljanja opuštenog tipa, a sve ovo možete dobiti samo jednim pozivom ka nama.

Galerija

Kako to izgleda kod nas

Galerija fotografija nezaboravnih trenutaka sa naših organizovanih zabava. Pogledajte kako smo stvorili atmosferu ispunjenu zabavom i radosti.
Testimonijali

Šta naši klijentu misle o nama

Pročitajte utiske naših zadovoljnih korisnika koji su doživeli nezaboravne trenutke zahvaljujući našim uslugama organizacije zabave. Pridružite se njima i iskusite vrhunsku zabavu koja će ostaviti trajne utiske.
Branimir Obradović
Branimir Obradović
09/03/2023
Svaka cast, usluga super, brzi, ljubazni
Luka Capkunovic
Luka Capkunovic
13/12/2022
Sve preporuke!!
Zoran Vulinovic-Zlatan
Zoran Vulinovic-Zlatan
07/03/2022
Preporuka za ovog mladog preduzetnika!
Marko Vicentijevic
Marko Vicentijevic
07/03/2022
Jednom recju momci su profesionalci!!
Stefan Ristovic
Stefan Ristovic
07/03/2022
Брза достава, квалитетна услуга, препорука!
Stefan Djelovic
Stefan Djelovic
07/03/2022
????
Kontakt

Stoni fudbal iznajmljivanje - brzo, efikasno i povoljno

Jednim pozivom na broj telefona: 062/897-9111 ili popunjavanjem obrasca možete rezervisati svoji stoni fudbal na željeni period i za određeni datum.

Iznajmi zabavu tim u ponudi ima više stolova, kao odličnu opciju za organizaciju turnira. Na vama je da nas pozovete i rezervištete, dok ostatak posla možete prepustiti nama – dostavu, montažu i demontažu obavlja naš tim!


    Scroll to Top