Dvorci na naduvavanje

Dvorci na naduvavanje su najzabavnija opcija za dečiji rođendan ili drugi tip proslave. Iz odlične ponude igraonica na naduvavanje odaberite prema dimenzijama i dizajnu model koji vam odgovara. Izuzetno brzo, efikasno i povoljno iznajmite dvorac na naduvavanje za vaše mališane i njihove drugare!

Šta mi nudimo

Dvorac na naduvavanje kao bezbedna, praktična i zabavna opcija za dečiju zabavu

Igraonice na naduvavanje će oduševiti i okupirati vaše mališane i njihove male prijatelje tokom cele rođendanske zabave ili druge proslave. Gumeni dvorci su bezbedna i zabavna opcija za decu da istroše svoje energiju i provedu se kao nikada u životu.

Pored toga što će i mališani imati zabavnu okupaciju, tokom cele proslave će sa njima boraviti jedan ili više članova našeg tima i biti im konstantan nadzor, što je odlično i za roditelje koji ne moraju svakog časa proveravati svoje najmlađe.

Dvorci na naduvavanje za decu su izrađeni od čvrstih materijala, udobni su i prilagođeni za decu različitog uzrasta. Jednostavno se i brzo montiraju, za šta će našem timu biti potrebno svega 5 do 10 minuta vremena, a mogu se postaviti na otvorenom ili dovoljno velikom zatvorenom prostoru gde god vi poželite.

Jedino što je potrebno jeste ravna površina za montažu!

Kakvi dvorci na naduvavanje se nalaze u našoj ponudi?

Kod nas možete odabrati gumeni dvorac za decu po ukusu vaših mališana. U ponudi imamo sledeće opcije:

  • Beli dvorac dimenzija 4.5×3.5x4m;
  • Male patrolne šape dimenzija 5x4x3m;
  • Miki i mini gumeni dvorac na naduvavanje dimenzija 5x4x3m;
  • Piratski brod dimenzija 8x5x5m;
  • Diznijeve princeze dimenzija 8x4x5m – gumeni dvorac na naduvavanje koji će devojčice obožavati;
  • Velike patrolne šape dimenzija 8x4x5m.
Galerija

Pogledajte naše dvorce na naduvavanje

Galerija fotografija nezaboravnih trenutaka sa naših organizovanih zabava. Pogledajte kako smo stvorili atmosferu ispunjenu zabavom i radosti.
Testimonijali

Šta naši klijentu misle o nama

Pročitajte utiske naših zadovoljnih korisnika koji su doživeli nezaboravne trenutke zahvaljujući našim uslugama organizacije zabave. Pridružite se njima i iskusite vrhunsku zabavu koja će ostaviti trajne utiske.
Branimir Obradović
Branimir Obradović
09/03/2023
Svaka cast, usluga super, brzi, ljubazni
Luka Capkunovic
Luka Capkunovic
13/12/2022
Sve preporuke!!
Zoran Vulinovic-Zlatan
Zoran Vulinovic-Zlatan
07/03/2022
Preporuka za ovog mladog preduzetnika!
Marko Vicentijevic
Marko Vicentijevic
07/03/2022
Jednom recju momci su profesionalci!!
Stefan Ristovic
Stefan Ristovic
07/03/2022
Брза достава, квалитетна услуга, препорука!
Stefan Djelovic
Stefan Djelovic
07/03/2022
????
Kontakt

Dvorac na naduvavanje iznajmljivanje - povoljne cene i jednostavna porudžbina

Ukoliko su vam potrebni dvorci na naduvavanje iznajmljivanje je kod nas brzo, lako i efikasno. Sve što treba da uradite jeste da nas pozovete na broj telefona 062/897-9111 ili popunite kontakt formu i odaberete dečiji dvorac na naduvavanje.

Ne brinite jer dvorac na naduvavanje cena za iznajmljivanje kod nas nije visoka, tako da ćete povoljno dobiti sjajnu zabavu za vaše mališane.

Za dostavu i montažu ovih igrališta na naduvavanje zadužen je naš tim, dok je na vama samo da na vreme odaberete i rezervišete.

Pored toga, Iznajmi zabavu tim je za vas pripremio sjajne animatore za decu i animacije, tako da dečija žurka bude savršena!


    Scroll to Top