Animatori za decu - Animacija za decu

Animatori za decu i animacija za dečije rođendane muzičkog, kreativnog, sportskog ili porodičnog karaktera učiniće dečije proslave nezaboravnim. Iznajmljivanje animatora za decu kod nas je povoljno i možete ga obaviti u roku od nekoliko minuta. Pozovite nas i rezervišite najbolje animacije za decu!

Šta mi nudimo

Animator za decu – profesionalna animacija za decu

Animatori za dečije rođendane i druge vrste proslava sa gomilom mališana odličan su izbor za sve roditelje koji žele da prirede kvalitetno vreme svojoj deci i njihovim malim drugarima.

Animacija dece u najmlađem uzrastu posebno je važna kada se na jednom mestu nađe veliki broj mališana. Tada im je potrebna kvalitetna okupacija uz koju će učiti, zabavljati se, družiti i razvijati.

Naši profesionalni animatori za decu kroz različit tip sadržaja animiraju i okupiraju decu tako da im vreme prođe brzo, kvalitetno i na kraju bude nezaboravno. Sa druge strane, roditelji se mogu opustiti jer su njihovi mališani u sigurnim rukama.

U nastavku saznajte i koje sve tipove animacija za decu nude naši animatori za rođendane i druge zabave.

Kreativne animacije za decu – kreativna radionica

Naš animator za decu će pripremiti odličan sadržaj za vaše mališane, koji uključuje sledeće:

 • kreativne radionice – deca dobijaju kompletnu opremu za crtanje, bojenje i izradu figura, ali i potpunu slobodu da se kroz likovno-umetničke aktivnosti odlično zabave, dok će im na raspolaganju za svu pomoć i pitanja biti naše animatorke;
 • face painting – kreativno slikanje po licu mališana od strane naše umetnice;
 • glitter tattoo – deca dobijaju svoje dečije tetovaže po ličnom izboru;
 • klovn – zadužen za kreiranje omiljenih figura od balona, posebno zabavnih onim najmlađim.

Porodične dečije animacije – uključujemo i roditelje u zabavu

Porodična animacija za dečiji rođendan podrazumeva da će i roditelji biti uključeni u zabavu, pa zato organizujemo aktivnosti nadmetanja između mališana i roditelja.

Za nezaboravnu zabavu tu je i bušenje Džambo balona od sapunice, prilkom čega roditelji mogu pomoći svojim mališanima da zajedno ulove i dohvate sve balone.

Sportski animatori za decu – vrhunska sportska animacija

Sportski animatori za decu posebno su zabavni kada je u pitanju animacija dece na otvorenom. Pripremiće razne aktivnosti uz koje će se mališani dobro zabaviti i izbaciti svu energiju.

Animator će napraviti poligone i organizovati štafetne igre, kao i takmičenja sportskog karaktera za mališane, prilikom čega će najmlađi testirati svoju brzinu, skok i okretnost uz kompletan nadzor sudija i pomoćnika – ujedno profesionalnih trenera.

Muzičke animacije za decu

Muzički program koji organizuju naši animatori za decu razmrdaće decu i prirediti im žurku za pamćenje.

Samo neke od aktivnosti uz koje će se mališani družiti jesu muzičko zabavne igre, muzički izazovi i kolektivne koreografije. A taman kada mališani budu želeli malo da odmore, na scenu stupa pozorišna predstava – odlična interaktivna predstava za decu sa zabavnim glumcima.

Baloni od sapunice po celom prostoru će dodatno zabaviti mališane i sa njima će đuskanje biti još veselije i razdrmanije.

Galerija

Pogledajte neke od naših dečijih animacija

Galerija fotografija nezaboravnih trenutaka sa naših organizovanih zabava. Pogledajte kako smo stvorili atmosferu ispunjenu zabavom i radosti.
Posebna ponuda

Animacija dece na rođendanima uz različite performanse

Pored standardnih animacija, tu je i poseban paket onih nesvakidašnjih i naročito interesantnih. Ovde vas očekuju nastupi naših animatora uz odličnu scensku opremu za nezaboravan nastup.

Možete se odlučiti za sledeće LED performanse:

 • LED nastupi – u ponudi imamo nekoliko svetlećih rekvizita koji imitiraju polarnu svetlost u duginim, hologramskim i stetoskopskim efektima;
 • LED krila – performans devojke sa velikim svetlećim krilima;
 • LED robot – na scenu stupa svetleći disko robot na štulama – savršen za kraj svake žurke.

Deci će posebno biti interesantni i štulaši:

 • džin na štulama – kostimirani animator na štulama privlači svojom visinom i odličnom tehnikom hodanja na visokim štulama;
 • štulaš Mirror Man – štulaš kostimiran u deliće ogledala, pa je zbog toga savršena opcija za otvoren prostor i lepo sunčano vreme.

Vatreni performansi kod nas uključuju:

 • performans sa vatrom sa elementima plesa i kontrola različitih vatrenih rekvizita, dok profesionalni izvođač može potpuno bezbedno stvoriti interakciju sa publikom;
 • tačka uključuje manje ili veće rekvizite, po vašoj volji.

Žonglerski performans:

 • majstor žongliranja svojom vrhunskom sposobnošću oduševljava sve uzraste, pa tako pored najmlađih uživaju i roditelji.
Testimonijali

Šta naši klijentu misle o nama

Pročitajte utiske naših zadovoljnih korisnika koji su doživeli nezaboravne trenutke zahvaljujući našim uslugama organizacije zabave. Pridružite se njima i iskusite vrhunsku zabavu koja će ostaviti trajne utiske.
Branimir Obradović
Branimir Obradović
09/03/2023
Svaka cast, usluga super, brzi, ljubazni
Luka Capkunovic
Luka Capkunovic
13/12/2022
Sve preporuke!!
Zoran Vulinovic-Zlatan
Zoran Vulinovic-Zlatan
07/03/2022
Preporuka za ovog mladog preduzetnika!
Marko Vicentijevic
Marko Vicentijevic
07/03/2022
Jednom recju momci su profesionalci!!
Stefan Ristovic
Stefan Ristovic
07/03/2022
Брза достава, квалитетна услуга, препорука!
Stefan Djelovic
Stefan Djelovic
07/03/2022
????
Kontakt

Iznajmljivanje animatora za rođendane cena i brza rezervacija

Animatori za decu Beograd – povoljno i efikasno!

Naš Iznajmi zabavu tim je za sve zainteresovane pripremio povoljne usluge i efikasnu mogućnost rezervacije. Pozovite nas na broj telefona: 062/897-9111 ili popunite obrazac sa svim potrebnim informacijama.

Ukoliko su vam potrebni animatori za decu cena je kod nas povoljna i kreira se u zavisnosti od toga šta vam je sve od usluga potrebno. Najbolje je da nas pozovete, pa da zajedno napravimo odličan paket.

Predlažemo vam da pored animacija i animatora za decu, pogledate i našu ponudu kada su u pitanju dvorci na naduvavanje. Uz njih kompletirajte dečiju zabavu!


  Scroll to Top