Magic mirror - Magično ogledalo

Magic mirror je ogledalo za fotografisanje za instant izradu slika koje ćete dobiti za svega 10-ak sekundi. Idealno je za važne događaje poput rođendana, korporativnih žurki, venčanja i drugih važnih proslava. Iznajmite magično ogledalo i sa svojim prijateljima uživajte u novoj dimenziji fotografisanja.

Šta mi nudimo

Magično ogledalo kao zabavna opcija za fotografisanje

Mirror booth ili magično ogledalo jeste kreativno dizajniran i zabavan gedžet savršen za sve vrste proslava.

Interaktivno ogledalo poseduje reflektujuće staklo i touch screen za jednostavno i praktično upravljanje. U ogledalu ćete videti svoj odraz i moći da ispozirate za fotku, dok vas samo nekoliko klikova na ogledalo/ekranu deli od odbrojavanja za sliku – taman toliko vremena da se namestite i pronađete zabavnu pozu za fotkanje!

Posebno interesantno jeste što gosti svoje fotografije dobijaju u roku od 10-ak sekundi u fizičkom obliku, ali ih pored toga mogu podeliti na društvenim mrežama ili sebi poslati na mejl.

Magic mirror zabavnim čine i mogućnosti potpisavanja na ekranu koji će takođe biti odštampani na fotografiji.

Na magičnom ogledalu tokom fotografisanja izlaze i zabavne animacije, dok ćete nakon slikanja moći da dodate razne efekte, nešto nalik onim na društvenim mrežama.

Zašto da iznajmite selfi ogledalo?

Selfi ogledalo je praktična opcija za fantastične fotografije, zbog toga što ćete imati prilike da ispozirate i vidite kako ćete ispasti na slici, koju dobijate gotov instant. Veoma lako je možete i ponoviti ukoliko bude potrebe.

Ne moraju brinuti ni zaljubljenici u društvene mreže – sve svoje fotografije možete preuzeti preko QR koda na svoj pametni telefon i imati ih sačuvane u digitalnom formatu.

Osim zabavnih animacija tokom i nakon fotografisanja, nudimo i dodatne opcije koje ne ulaze u standardni paket i dodatno se naplaćuju:

  • mogućnosti vašeg samostalnog odabira pozadina;
  • brendiranje ogledala – posebno traženo za korporativne proslave velikih kompanija;
  • crveni tepih za još veći ugođaj i osećaj glamura – savršeno za venčanja, 18. rođendane i druge bitne proslave.

Uz magic photo mirror ćete vašim gostima i sebi omogućiti jednu potpuno novu dimenziju fotografisanja – ujedno zabavnu, kreativnu i praktičnu!

Galerija

Pogledajte kako izgleda magic mirror

Galerija fotografija nezaboravnih trenutaka sa naših organizovanih zabava. Pogledajte kako smo stvorili atmosferu ispunjenu zabavom i radosti.
Testimonijali

Šta naši klijentu misle o nama

Pročitajte utiske naših zadovoljnih korisnika koji su doživeli nezaboravne trenutke zahvaljujući našim uslugama organizacije zabave. Pridružite se njima i iskusite vrhunsku zabavu koja će ostaviti trajne utiske.
Branimir Obradović
Branimir Obradović
09/03/2023
Svaka cast, usluga super, brzi, ljubazni
Luka Capkunovic
Luka Capkunovic
13/12/2022
Sve preporuke!!
Zoran Vulinovic-Zlatan
Zoran Vulinovic-Zlatan
07/03/2022
Preporuka za ovog mladog preduzetnika!
Marko Vicentijevic
Marko Vicentijevic
07/03/2022
Jednom recju momci su profesionalci!!
Stefan Ristovic
Stefan Ristovic
07/03/2022
Брза достава, квалитетна услуга, препорука!
Stefan Djelovic
Stefan Djelovic
07/03/2022
????
Kontakt

Magic mirror cena za iznajmljivanje - brza i laka porudžbina

Iznajmi zabavu tim je za sve vas pripremio brzu i laku porudžbinu pozivom na broj telefona: 062/897-9111 ili popunjavanjem obrasca ispod.

Kod nas možete poručiti i photo booth kutiju za fotografisanje i kompletirati svoj set za kreativne instant fotke. Ukoliko vas zanima magic mirror cena, ona zavisi od toga koliko vremenski želite iznajmiti foto mirror, ali i šta sve želite od dodatnih opcija u vašem paketu.

Pozovite nas za više informacija i rezervišite svoj magic mirror!


    Scroll to Top